Om du är intresserad av en katt från oss hoppas vi innerligt att du tar dig tid att läsa igenom nedanstående information.Vid leverans av kattunge:

 

  • Kommer vara minst 12 veckor innan flytt.
  • Avmaskade, chippmärkta, vaccinerade x2 och veterinärbesiktade.
  • Inneha dolda fel försäkring i 3år via oss som uppfödare (Agria).
  • Stambokförd i Sverak och inneha fullständig stamtavla.
  • Kattungepaket medföljer, lite olika men lite mat, filt och ngn leksak, samt infobrevAlla våra kattungar säljes enligt Sveraks regler och riktlinjer. Hos oss kostar en kattunge till sällskap 14.000kr. 

Avelskatter, omplaceringar, foderkatter eller liknande följer individuella överenskommelser och vi förbehåller oss rätten att själva få välja hem till våra katter. Alla är olika individer och ibland kan en personlighet hos en specifik katt vara viktigare för en familj än en färg exempelvis liksom tänkta ändamål kanske är opassande för vissa individer, med lite tur har man chans att både få en personligt bra katt med önskat utseende.

   Hos oss kommer kattungarna vara väl hanterade- och omhändertagna, de kommer vara vana, hundar, andra katter, mycket liv och rörelse och vana med allt som hör ett hushåll till. De kommer ha levt med oss i familjen i hemmamiljö och fått mycket kärlek och uppmärksamhet. 

  

 

Vi förväntar oss att du som köpare är villig att erbjuda katten en plats i din familj med god omsorg och mycket kärlek samt att katten skall få uppehålla sig i stora delar av huset- eller lägenheten trots att hyss och tokiga påhitt kan förekomma. Vi förväntar oss att man som köpare ansvarar för att katten får bra mat, tillgodoser den aktivering den behöver och att den får de tillbehör och utrustning som är nödvändigt. Vi förespråkar att man håller sin katt försäkrad och att man inte tvekar att hjälpa sin katt om den skulle bli sjuk eller skadad samt att man följer rekommendationer från veterinären gällande vaccinering och dylikt.

   

 

Viktigt att veta är att en Devon kan vara väldigt utsatt som utekatt, med tunn päls är den känslig för väder och vind, med dess sociala egenskaper kan risken vara att den inte inser faror eller söker sig till liv och rörelse som kan inbringa fara, den kan dessutom vara mycket attraktiv att stjäla med dess otroligt utstickande, fina och charmiga utseende samt av det ekonomiska värdet, därför bör man endast ha sin katt ute under mer kontrollerande former.

 

   Vi kommer alltid finnas här för dig och din katt om så önskas, ingen fråga eller fundering är för dum och uppdateringar och bilder gör oss bara glada. Gå gärna med i facebookgruppen, läs inlägg och gör egna om er katt/kattunge från SE*Lockande 


https://www.facebook.com/groups/566815090507343/